Dienst Mini workshopreeks Ouder zijn is geweldig voor ouders met jonge kinderen

Verhoog het geluk van je kinderen en jouw gezin
door richting te geven aan jullie opvoeding

voor nu en in de toekomst
en maak kennis met
effectieve opvoedstrategieën,
zodat ook jij Happy Kids krijgt.

tijdens het

De mini workshopreeks
Ouder zijn is geweldig voor ouders met jonge kinderen,
met maximaal resultaat,
startend begin Maart.

Van: Conrad van Pruijssen
Utrecht, 2015

Beste ouder,

Wil jij graag je kinderen de best mogelijke opvoeding geven?
Jij wilt het beste voor je kinderen als het gaat over opvoeden. Het lukt je alleen nog niet om de juiste opvoedstrategieën te vinden die passen binnen jouw kernwaarden.

Wil jij opvoeden zonder stress?
Jij doet zo je best om alles goed te laten lopen en elke keer trap je weer in de valkuil, je wilde niet stressen en je kinderen hiermee belasten en keer op keer gebeurt het toch.

Wil jij je kinderen een betere opvoeding geven dan dat jij zelf hebt gekregen?
Je hebt het zo vaak tegen jezelf gezegd, voor dat je kinderen kreeg. Ik ga het met mijn kinderen anders doen. En keer op keer hoor jij toch weer je vader en je moeder praten.

Kom jij ook alleen maar toe aan zorgen voor en is er voor betekenisvol opvoeden geen tijd meer?
Je hebt het zo druk met regelneef, chauffeur en politie agent spelen. Je wilde naast zorgen voor je kinderen ook betekenisvol opvoeden, je vraag je alleen af wanneer.

Voelt het opvoeden voor jou te vaak als een last?
Jij had een prachtig beeld van opvoeden en gezin zijn. De praktijk is weerbarstiger en je betrapt jezelf er regelmatig op dat je blij bent als je kinderen er even niet zijn.

Geloof jij er in dat een gelukkige ouder bijdraagt aan gelukkige kinderen?
Jij bent er van overtuigd dat je kinderen en hun gedrag een weerspiegeling zijn van jou. Jij weet dat als jij relaxt en gelukkig bent dat je kinderen het dan ook zijn.

Heb jij een aantal opvoedboeken gelezen maar lijkt er niets te werken voor jouw gezin?
Jij had je voorgenomen om de best mogelijke opvoeding aan je kinderen te geven. Jouw zoektocht heeft je alleen maar in verwarring gebracht. Je hebt mooie manieren gevonden maar het lijkt niet te werken voor jouw gezin.

Wil jij naast een gelukkige ouder ook een gelukkig partner zijn?
Jij had een geweldige partner voordat jullie aan kinderen begonnen, waar is deze gebleven. En hetzelfde geldt voor het plezier, geluk en intimiteit die jullie hadden. Hoe krijg je deze terug?

Als jij één of meerdere situaties herkent lees dan verder. We gaan er samen voor zorgen dat jij bereikt wat jij wilt.

Ik weet dat jij echt het beste wilt
voor jouw kinderen.

Elk kind wordt perfect geboren. Elke ouder wil het beste voor zijn kinderen. Elke ouder wil gelukkig zijn. En elke partner wil een gelukkige partner. En elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is en een betere toekomst krijgt dan dat zij zelf hebben gehad.

Iets willen, het voornemen hebben is nog iets anders dan het daadwerkelijk realiseren en doen. Zeker in deze tijd, er moet zoveel, iedereen heeft het druk en er is zoveel afleiding.
Je opvoeding wordt pas betekenisvol als jij als ouder gelukkig bent, weet wat jij je kinderen wilt meegeven en de juiste opvoedstrategieën kent en kan toepassen.

Ik weet hoe jij je voelt.
Sterker nog, ik weet precies hoe jij je voelt omdat het voor mij nog niet zolang geleden is dat ik in dezelfde situatie zat.

Ik ben Conrad van Pruijssen, partner van Wendy. Ik ben 5 jaar geleden zelf ouder geworden, vader van mijn dochter Noa. Ik was altijd al dol op kinderen, kinderen van anderen wel te verstaan. Ik heb nooit zelf kinderen gewild. Totdat ik de juiste vrouw tegen kwam. Ik wilde de best mogelijke vader en partner zijn. Ik bereidde me goed voor. Ik sprak met veel andere ouders. Luisterde naar de tips en adviezen van veel bekende opvoedinstanties en was er helemaal klaar voor.

En het resultaat?
Noa werd geboren en de tips, adviezen en voorschriften voelde gewoon niet goed. Het past gewoon niet bij mij en het leek al helemaal niet te werken voor kinderen en zeker niet voor mijn dochter.

Na een paar weken besloot ik het roer om te gooien.
Ik ging samen met mijn partner zitten en we hadden goede gesprekken over hoe voor ons een betekenisvolle opvoeding eruit zou zien. Hoe wij onze dochter een nog betere opvoeding konden geven dan wij zelf hadden gehad. Waar goede opvoedstrategieën aan moesten voldoen.
Wij wilde opvoeden op een manier die goed voelde, die geen tegenstrijdige signalen af gaf met hoe het zou moeten “volgens de kenners” en hoe ongelukkig onze dochter en wij waren als we keken naar het proces.

Onderzoek
Ik ging op onderzoek uit en vond al snel waardevolle informatie die goed voelde en die ook tot goede resultaten leidde, waarbij ik zag dat mijn dochter ook gelukkig was. Het eerste ging over het taboe van dat een kind niet mag slapen bij jou, vanaf het moment dat we dat anders aanpakte, sliepen wij ook weer, hadden wij weer tijd voor elkaar en had ik tijd voor mijn verder zoektocht.
Ik las alles wat los en vastzit, kwam mijn training snellezen toch nog een keer van pas. Ik sprak met heel veel mensen in zowel binnen als buitenland. Wat ben ik blij dat we tegenwoordig Skype hebben. Ik was actief op allerlei fora en stelde alle vragen die ik maar kon bedenken.
Met alle informatie ging ik aan de slag. Klinkt het logisch, voelt het goed, is er ook bewijs voor te vinden. Sluit het aan bij recent onderzoek over hoe hersenen werken, kinderen leren etc. En heel belangrijk voelt het logisch, natuurlijk en vertrouwd.

Expert, ik?
Het belangrijkste het werkte, en het werkte niet alleen bij ons kind. Door dat ik zo actief was of fora waar veel andere ouders met soortgelijke vragen worstelde koppelde ik mijn resultaten terug. De andere ouders waren geïnteresseerd in wat ik deed en hoe ik dat deed.
Sterker nog deze ouders schakelde mij in om hen te helpen. Ik heb honderden ouders geholpen. Voordat ik er zelf erg in had zat ik ze te helpen met allerlei soorten problemen zoals: opvoeding, opvoedstrategieën, relaties, je eigen achtergrond en invloed als ouder. Mensen begonnen mij ineens expert te noemen, terwijl het voor mij nog voelde als: dat weet iedereen toch. Alles veranderde ongeveer 3 jaar geleden toen ouders zelfstandig allerlei mensen vroegen of ze niet een training wilde volgen. Deze ouders kwamen naar mij toe en vertelden me dat zij 20 ouders hebben die van mij graag een training willen. Ik denk dat jij je wel kan voorstellen dat ik in het begin erg verrast was.
Ik heb “Ja” gezegd en voordat ik het wist was ik drukker met dit werk dan met mijn oude werk.

Ouder zijn is geweldig  voor ouders met jonge kinderen
Het gesprek wat ik recentelijk had met een medecursist tijdens een training die ik zelf volgende. Deed mij weer beseffen dat ik heel veel zaken voor van zelfsprekend neem.
Dat meer geluk in je gezin vaak begint met een paar eenvoudige stappen.

Tijdens mijn jaarprogramma’s gaan we hier veel uitgebreider en dieper op in. Maar waarom zou ik niet een paar belangrijke elementen uit mijn jaarprogramma Happy Parents Happy Kids halen en zo het geluk van 25 gezinnen binnen 5 avonden verhogen.

Wat is het belangrijkste om iets te bereiken wat je heel graag wil?
De eerste stap.

Ik gun jou ook meer geluk in jouw gezin
zodat ook jij Happy Kids hebt.

Vandaar dat ik jou op een laagdrempelige, betaalbare en snelle manier wil laten zien hoe jij het geluk in jouw gezin kan verhogen. Ik wil 5 belangrijke zaken met je delen en heb deze gebundeld in een mini workshopreeks van 5 avonden van 2 uur, Ouder zijn is geweldig voor ouders met jonge kinderen met maximaal resultaat.

Toverstafje
Geloof me ik zou niets liever doen dan met mijn toverstafje zwaaien en toveren dat jij meteen geluk hebt in jouw gezin. Ik hoop dat jij ook begrijpt dat dit te mooi is om waar te zijn en dan is het meestal ook zo.

Wonder verrichten
Het grootste voordeel is dat ik niet alleen in theorie weet hoe ik jou het beste kan helpen, dat ik niet alleen in de praktijk heb mogen ervaren – door alle ouders te trainen en te coachen – wat werkt. Het grootste voordeel is dat ik met mijn achtergrond heel goed ben in het implementeren van zaken. Ik leer jou dus geen kunstje, ik leer jou wat ervoor nodig is, hoe jij dit zelf succesvol in praktijk kan .

Deze mini workshopreeks is ideaal
om snel de eerste stappen te maken,
om kennis te maken met mijn bedrijf en mijn aanpak.
En om na 5 avonden al meer geluk te ervaren in jouw gezin.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als:
– Jij duidelijk weet waar jij heen wilt met de opvoeding
– Jij je echt verbonden voelt met je kinderen
– Jij in minder tijd meer geluk in je gezin brengt
– Jij 3 simpele maar effectieve opvoedstrategieën leert te gebruiken
– Jij weet hoe je dit ook in de toekomst kunt voortzetten

Als jij actief deelneemt aan
de workshopreeks Ouder zijn is geweldig
dan kun je dit bereiken.

In vijf avonden, om de twee weken één avond, maken we een korte reis. In die tijd laat ik jou ontdekken wat er allemaal nodig is om meer geluk in je gezin te creëren. Laat ik jou ervaren hoe zaken voelen en werken als jij ze op jezelf toepast. Zodat jij weet hoe het werkt, zodat jij jezelf hebt overtuigd dat het werkt voordat jij het gaat toepassen in je relatie, je opvoeding en bij je kinderen.

Het resultaat kan ik vrij eenvoudig samenvatten.
Er is meer geluk in jouw gezin.

Laat ik iets meer toelichten wat het programma je brengt.
1. Jij weet waar jullie met de opvoeding heen willen.
2. Jij weet hoe je dat eenvoudig dagelijks in de praktijk kunt brengen.
3. Jij weet wat er voor nodig is om dit ook in de toekomst vast te houden.

De ervaring leert dat de bijvangst, wat je er allemaal nog gratis bij krijgt, nog wel veel mooier is. Ik som hier even wat zaken op die ik van ouders terug heb gekregen, iets waarvan ik vaak wel hoopte dat het zo was maar wat ik nog niet zeker wist.

Resultaten “bijvangst”:
– ik ben bewust geworden van het belang om proactief in mijn gezin te investeren;
– leren reflecteren op het eigen handelen is een zeer effectieve leermethode waar ik mee verder ga;
– het delen van ervaringen in kleine groepen leidt tot onderlinge betrokkenheid: mensen leven met elkaar mee;
– ik heb tal van grote en kleine keuzes gemaakt die mijn gezinsleven positief beïnvloeden hebben;
– door het kunnen verwoorden van de doelen die ik heb, kan ik ook de voldoening ervaren als ik deze heb bereikt;
– ik heb meer zelfvertrouwen gekregen en heb meer plezier in het bouwen aan mijn gezin.

Wat krijg je allemaal als je deelneemt aan de workshopreeks Ouder zijn is geweldig?

Voordat ik je vertel waar de workshopreeks allemaal uit bestaat, wil ik eerst iets anders met je delen.

Deze workshops zijn niet voor iedereen, echt niet.
Deze workshops gaan over proactief opvoeden van je kinderen tot zelfstandige en verantwoordelijke volwassen die empatisch met ander samen leven en werken.

Kom niet
Als jij niet gemotiveerd bent.
Als jij niet zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen leven wilt nemen.
Als jij niet wilt doen wat er nodig is, ongeacht of het pijn of fijn is.
Als jij alleen maar gaat klagen en niet gaat werken aan de oplossing.
Als jij andere mensen gaat coachen en zelf geen stappen wilt maken.
Blijf dan thuis, ik kan niets voor je betekenen.

Voor wie zijn deze workshops dan wel.
Jij bent van harte welkom om met mij en met de andere ouders op reis te gaan en de workshopreeks Ouder zijn is geweldig te volgen als:
– jij gemotiveerd bent om te werken aan jezelf
– jij de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces
– jij een betere ouder en partner wilt worden dan je nu al bent
– jij echt het beste wilt voor je kinderen
– jij naast het opvoeden ook betekenis wilt geven aan het leven van jezelf, je partner en je kinderen
– jij een Happy Parent wil zijn
Dan ga ik je helpen, ongeacht waar je nu staat. Het enige wat ik van jouw vraag is commitment.

Weet jij wat het verschil is tussen normale ouders en Happy Parents?
Toewijding!

De workshopreeks werkt als volgt:
– we starten in Maart 2015 (Er is een groep op dinsdag en op donderdag)
– het is elke 2 weken op een dinsdag- of donderdagavond en ik hou rekening met de feestdagen en schoolvakanties
– er is maar plaats voor 30 ouders
– we komen 5 avonden bij elkaar
– elke avond hebben we een vast thema om aan te werken
– elke avond gaan we aan de slag van 20:00 tot 22:00 (hou rekening met een uitloop van 15 minuten)
– de kennisoverdracht vindt plaats voor de hele groep
– de ervaringsgerichte oefeningen doe je alleen, in tweetallen of kleine groepen
– jij hebt voldoende mogelijkheden om specifiek op jouw situatie in te gaan
– het programma vindt plaats in de wijk Leidsche Rijn Utrecht
– nogmaals er is plaats voor maximaal 30 ouders in het jaarprogramma

Ik weet zeker dat jij hiermee in staat bent om (weer) meer geluk in je gezin te brengen.

Ik wil niets anders dan dat jij succesvol bent, dat jij een Happy Parent wordt, zodat jouw partner en kinderen krijgen wat ze verdienen, en net zo mooi leven als jij. Om er zeker van te zijn dat dit gaat lukken wil ik je nog iets extra’s zaken aanbieden, is het een bonus?
Nee, zie het maar als kadootje van mij voor jou, omdat jij het LEF hebt om wel deel te nemen. Het LEF hebt om voor jezelf te kiezen en weet dat leven het meervoud is van LEF.

Kado
6 maanden lang
 een gratis abonnement
op opvoed.tv

te waarde van 97 euro.

Natuurlijk gaan we een aantal opvoedstrategieën behandelen gedurende de workshops en toch kan het waardevol zijn om ook te luisteren naar de zaken waar andere ouders (al wel) tegen aanlopen en wat hiervoor een mogelijke oplossing is die past binnen het gedachtegoed van Happy Parents Happy Kids, 20 keer per jaar is er een live uitzending waar jij kan meekijken en luisteren. En de mogelijkheid hebt om vooraf je eigen opvoeduitdaging in te sturen.

Ben jij er klaar voor om ook een Happy Parent te worden en meer geluk in je gezin te creëren.

Klik dan nu op de onderstaande knop.

 

Besef dat dit een investering voor het leven is. De kosten voor de mini workshopreeks met maximaal resultaat bedragen 97 euro per persoon.

Krijg ik dan geen korting.
Ik ga echt geen korting geven op zaken die zo belangrijk zijn als jij en je kinderen. Ik kan wel iets anders doen. Voor het betekenisvol opvoeden van je kinderen zijn zowel het mannelijke als het vrouwelijke rolmodel even belangrijk om deze reden hoop ik dat beide ouders / partners komen naar de workshopreeks.

Klik op deze knop als jij samen met je partner komt.

 

Waarbij jouw partner niet ook 97 euro betaalt maar slechts voor 1 euro ook mee mag. Jullie komen dus samen voor 98 euro. En geloof me samen wordt het nog veel mooier dan alleen.

Voor de weegschalen onder ons
Oja, bijna vergeten te zeggen mocht jij om één of andere reden nog twijfelen of deze workshopreeks Ouder zijn is geweldig wel iets is voor jou.
Ga dan het avontuur aan, neem eerst de volgende stap door op de knop te drukken. Weet dat jij daarna nog 14 dagen de tijd hebt om te voelen of het een juiste keuze was. Er is namelijk maar plaats voor 25 ouders.

Webinar Ouder zijn is geweldig
Weet dat ik op 9 februari 2015 om 21:00 een gratis en vrijblijvend webinar geef waarin ik uitleg wat de workshopreeks inhoudt en wat het oplevert.

Klik op deze knop als jij je wilt inschrijven voor de gratis en vrijblijvende webinar over de workshopreeks Ouder zijn is geweldig.

 

Niet goed geld terug garantie van Happy Parents Happy Kids

Niet goed geld terug garantie
Omdat ik zoveel vertrouwen heb in jou en weet dat jij gaat doen wat er voor nodig is. Maar misschien er nog niet helemaal zeker van bent of deze workshopreeks bij je past en of jij er (al) klaar voor bent. Bied ik jou de gelegenheid om zonder risico te ervaren wat de workshopsreeks Ouder zijn is geweldig allemaal voor jou kan betekenen.
Mocht jij na de eerste avond niet tevreden zijn dan stort ik het bedrag zo spoedig mogelijk weer terug op jouw rekening.
Ik durf je deze garantie te geven omdat ik ervan overtuigd ben dat de workshopreeks Ouder zijn is geweldig jou veel zal brengen.

Ga jij samen met mij de uitdaging aan?
Ik hoop het, want ik gun jou net zoveel geluk in het opvoeden als ik dagelijks ervaar.

Handtekening - Ezine HPHK - Conrad

Conrad van Pruijssen
Happy Parent

P.S. 1. Als jij ja zegt, dan zeg jij ja tegen jezelf.
P.S. 2. Er zijn heel veel andere opvoedmethoden, weet dat ik jou niet een truckje leer, weet dat ik jou het gereedschap geef en leer het te gebruiken zodat jij niet één situatie kunt oplossen maar “lastige” situaties kunt voorkomen. Een oud en wijs gezegde luidt niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen.