Landingspagina

Ik help ouders met opvoedstress om (weer) een Happy Parent en Partner te worden. Waarbij jij alleen het goede van je eigen opvoeding doorgeeft en het betekenisvol opvoeden als een feest ervaart.

Wat maakt van een Parent een Happy Parent?
1. Goede relaties met jezelf, je partner en je kind(eren).
2. Liefdevolle opvoedstrategieën.
3. Betekenisvolle invulling van de opvoeding.

Voor de meeste ouders is het goed opvoeden van hun kinderen, nog geen gemakkelijke opgave.

Grote kans dat dit ook in meer of mindere mate voor jou geldt. Als je deze zorgen of misschien zelfs opvoedstress ervaart op wie reageer je dat dan af? Misschien op je kind maar nog vaker op jezelf of op je partner. Terwijl je eigenlijk wilt dat jouw partner, jouw veilige haven in de roerige opvoed zee is.

Een goede opvoeding begint bij een goede relatie en Happy Parents.

En met een duidelijke visie, concrete handvatten, de juiste vaardigheden en competenties is het ook voor jou mogelijk om (weer) een Happy Parent te worden. Je kan alleen voorleven, wie jij zelf bent. Je kan niet echt iets geven wat je zelf niet kent of ervaart. Jij leert om samen met je partner weer liefdevol en gelukkig te zijn. Daarna is het betekenisvol opvoeden van je kinderen gemakkelijk. Je hoeft alleen maar jezelf te zijn.

Eerste hulp bij opvoeden.

Je wordt er mee doodgegooid gouden tips om je kind op te voeden. Als je nog één keer extra kijkt dan zie je dat het helemaal geen tips zijn om je kinderen op te voeden. Het zijn tips om je kinderen op korte termijn te laten luisteren en gehoorzamen.
Ik geef liever de tweede hulp bij opvoeden (THBO) opvoedstrategieën die ervoor zorgen dat jij en jouw kinderen gelukkig worden en blijven. Met als uitgangspunten dat je kind perfect is, dat je kind wil ontdekken en dat je kind dat samen met jou wil doen.
Mijn opvoedstrategieën zijn gebaseerd op deze uitgangspunten in combinatie met onvoorwaardelijke liefde. Wat ervoor zorgt dat je kind luistert, niet omdat jij het wil maar omdat je kind het wil.

Geef alleen het goede van je eigen opvoeding door.

Ik ga er vanuit dat elke ouder hebt beste geeft van zichzelf. Iedereen neemt bewust of onbewust uit zijn eigen opvoeding een stuk bagage mee. Voordat je aan kinderen begint neem jij je voor om de mindere zaken niet door te geven. Dan is het zover, en stiekem geef je toch een deel door van wat je eigenlijk niet wilt. Je had je voorgenomen om het anders te doen. Wat blijkt het is nog niet zo gemakkelijk om iets door te geven wat je zelf niet (voldoende) hebt ervaren. Ik leer jou om het mindere te vervangen zodat je alleen het goede doorgeeft. Zodat jij het opvoeden betekenisvol maakt.

Hoe: Your role is their model.

Dat kan ik je leren. Ik ben Conrad van Pruijssen en heb mij gespecialiseerd in het helpen van ouders en opvoeders bij het opvoeden van hun kinderen.
Ik wil niets liever dan je uitnodigen om gelijk aan de slag te gaan.

Vul hier aan de rechterkant van deze pagina je naam en emailadres in en ik stuur je:
1. Het gratis mini e-book de 11 stappen op weg naar een Happy Parent. Hierin leer ik je hoe ook jij op een gemakkelijke manier van opvoedstress naar opvoedplezier kan gaan.
2. Mijn video: “Gelukkig binnen 5 minuten”. Ben gewaarschuwd! Als je deze video hebt gezien weet je hoe jij jezelf binnen 5 minuten gelukkig kunt maken. De vraag is, durf je dat ook ;-).
3. Een gratis abonnement op mijn ezine “Opvoedtips”. Zo ben je elke twee weken verzekerd van inspirerende en makkelijk toepasbare tips om je opvoeding betekenisvoller te maken en als ouder gelukkiger te worden. (Afmelden kan eenvoudig en op elk gewenst moment)

Veel geluk.

Conrad van Pruijssen
Heb jij je in geschreven klik dan hier om door te gaan, naar mijn website.