Wil jij ook een happy parent worden?

Print Friendly, PDF & Email

Wordt ook (weer) een Happy Parent door jouw kind(eren) betekenisvol op te voeden.

 

Ben jij een ouder die af en toe opvoedstress ervaart?

Ben jij een ouder die wel weet hoe je wilt opvoeden maar het lukt nog niet altijd?

Ben jij een ouder die tegen straffen is, maar niet weet hoe het dan wel kan?

Ben jij een ouder die happy is met het opvoeden maar (nog) niet happy met je relatie?

Ben jij een ouder die beseft dat je kinderen meer nodig hebben om succesvol te zijn in de 21ste eeuw?

 

Weet dan dat je hier, bij mij op de juiste plek bent.

 

Ik ben Conrad van Pruijssen, na heel veel ouders te hebben getraind en gecoacht, kan ik met zekerheid zeggen dat alles wat er nodig is om een Happy Parent te worden al in jou zit.

 

Veel ouders hebben af en toe opvoedstress. Zij ervaren het opvoeden als onplezierig of zwaar en kunnen daardoor onvoldoende genieten van hun kinderen.

 

Veel ouders hebben duidelijk voor ogen hoe ze willen opvoeden. In de dagelijkse praktijk blijkt het allemaal net wat anders te lopen en zijn zij op zoek naar de aanpak of manier om hun opvoedideeën in praktijk te brengen.

 

Bijna iedereen weet dat straffen niet werkt maar wat doe je dan wel? Er zijn weinig ouders die vóór straffen zijn. Ze zoeken naar manieren hoe zij kunnen opvoeden op een andere wijze. Een wijze waarbij de relatie tussen het kind en de ouder voorop staat.

 

Een kind zou de relatie met je partner moeten versterken. Uit liefde heb je een kind “genomen” en naar een tijdje vraag jij je af hoe het staat met de liefde tussen jullie en hoe je dat vuurtje weer kunt opstoken.

 

Vroeger was kennis voldoende nu gaat het om passie, talenten en samenwerken. Ouders willen niets liever dan dat hun kinderen later ook een mooi, succesvol of fijn leven te krijgen en beseffen dat daar meer voor nodig is dan het onderwijs nu biedt.

 

Je kan al het bovenstaande los van elkaar zien of in samenhang.

Mijn programma’s om een (weer) Happy Parent te worden door betekenisvol op te voeden en jouw kind op te laten groeien tot een zelfstandige, verantwoordelijke, succesvolle en sociale volwassene helpen hierbij.

Mijn aanpak zorgt ervoor dat jij weer plezier in het opvoeden krijgt. Ik leer jou precies hoe jij je kinderen kan opvoeden op jouw manier. Mijn 11 gemakkelijke thema’s helpen hierbij.

Er is geen vrijheid zonder grenzen, wel grenzen die niet zorgen voor vrijheid. Ik leer jou om empatische en zinvolle grenzen te stellen die je kind echt helpen om zich te ontplooien in vrijheid.

Gelukkig, succesvol, liefde en geliefd worden zijn belangrijk voor een betekenisvolle opvoeding. Je zal merken dat jullie als liefdespartners, Happy Parents, het veel gemakkelijker krijgen in de opvoeding.

Opvoeden is niet iets wat je alleen voor de korte termijn doet, opvoeden doe je voor het leven. Ik heb 11 thema’s die zorgen dat je kids ook Happy Adults worden. Omdat jij ze hebt geleerd om te leren leren zodat hun kennis minder belangrijk is dan hun passie en talent.

 

Word je hier al Happy van?

Schrijf je dan, hier aan de rechterzijde, snel in voor mijn tweewekelijkse opvoedtips en ontvang meteen mijn E-Book, “De 11 stappen op weg naar een Happy Parent door betekenisvol op te voeden.”.