Boek

Boek “Happy Parents Happy Kids”

Ik krijg de laatste tijd vaak de vraag “heb jij geen boek waar jouw gedachtegoed en aanpak in staat?”
Als je mijn verhaal, waar ik vandaan kom en waarom ik dit werk doe hebt gelezen of gezien dan kan je begrijpen dat de Nederlandse taal niet mijn grootste vriend is. En ondanks dat vind ik dat ik moet laten zien waar ik voor sta.

Ik vertel ook altijd dat een kind niets heeft aan de perfecte ouder. Ik heb daarom besloten om toch een boek te schrijven met wel de perfecte inhoud 😉 maar niet in perfect Nederlands.

Waarbij ik hoop dat je mij vergeeft voor mijn Nederlands en vooral kijkt en leert van de inhoud. Wat een goede voorbereiding is om te leren naar wat er WEL is bij je kind in plaats van wat er allemaal nog niet is.

Ik zit nog volop in het schrijfproces en hoop op korte termijn een concept versie klaar te hebben zodat deze nog dit jaar op de markt kan komen.

Gezocht uitgever boek “Happy Parents Happy Kids”

Mochten er nog uitgevers zijn die een bijdrage willen leveren aan een betekenisvolle opvoeding en van veel ouders “Happy Parents” wil maken door het uitgeven van mijn boek.
Geschreven door een authentieke schrijver, die geen problemen heeft om zijn kwetsbaarheid te laten zien, met hier en daar een spelling- en / of grammaticafoutje laat het mij dan per e-mail of telefoon weten.