Diensten

Op deze pagina lees jij welke mogelijkheden er zijn om op een betekenisvolle wijze invulling aan de opvoeding van je kinderen te geven met als resultaat meer geluk, mooiere toekomst en minder opvoedstress.

Kennismakingsseminar

Elke maand organiseer ik een kennismakingsseminar met wisselende onderwerpen uit mijn jaarprogramma. Minder diepgaand, korter en toch waardevol. Je maakt niet alleen kennis met mijn programma, mijn manier van werken en met mij maar gaat ook naar huis met minimaal drie dingen die jij meteen kan toepassen in jouw opvoeding.

Klik op deze link voor meer informatie, het actuele onderwerp en de data.

VIP Coaching betekenisvol opvoeden in één dag.

Zit jij echt met je handen in het haar? Kan of wil jij niet langer wachten? Hou jij niet van groepen en / of wil je persoonlijke aandacht? Of laat jouw functie of naamsbekendheid het niet toe om in een groep het programma te volgen?

Dan heb ik speciaal voor jou mijn VIP Coaching, waarbij jij 100% van mijn aandacht krijgt en waar ik jou help met de zaken die nu spelen en hoe je deze in de toekomst eenvoudig kunt voorkomen.

Is deze VIP behandeling iets voor jou, klik dan snel hier om meer te lezen.

Opvoed.tv

Wat is er gemakkelijker dan achter je beeldscherm live-deelnemer te zijn van opvoed.tv. Meerdere keren per maand heb ik een uitzending waarbij ik één uur lang een onderwerp helemaal uitdiep en waar jij instaat bent om interactief deel te nemen door vooraf je vragen te stellen en / of live mee te chatten.

Klik hier voor meer informatie, de onderwerpen en de uitzendtijden.

LIVE: Programma Happy Parents door betekenisvol opvoeden

Geloof jij, dat het geheel meer is dan de som der delen en wil jij hiervan de vruchten plukken? Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn programma. Waarin jij, en nog liever jij met je partner samen een tijd met andere ouders en mij op reis gaan om alles te ontdekken. Hoe ook jij een Happy Parent kunt worden en een betekenisvolle opvoeding kan geven aan je kind(eren) met als resultaat meer geluk, mooiere toekomst en minder opvoedstress. Zin om op reis te gaan?

Klik dan hier om meer te lezen over het programma.

ONLINE Jaarprogramma Happy Parents door betekenisvol opvoeden

LETOP: Dit is een live online jaarprogramma, net zo effectief alleen in kortere blokken. Is het lastig voor jou om één jaar lang elke vier weken één dag vrij te nemen maar spreekt het Happy Parents concept je wel aan? Of is het lastig voor jou om de trainingen in het midden van Nederland te volgen? Dan is dit je kans, elk week ontmoeten we elkaar LIVE online en gaan we met een kleine groep aan de slag.

Klik hier en lees meer.