Dienst Kennismakingsseminar

Welkom op deze pagina.

Fijn dat ik jou heb kunnen interesseren in één van mijn diensten / producten. Op deze pagina vindt jij normaal meer informatie over de inhoud, de vorm, de aanpak, de prijs en de data.

Met betrekking tot de data heb ik goed en slecht nieuws.

Het slechte nieuws.
Het slechte nieuws is dat er op dit moment geen inschrijving of actie loopt voor de door jouw gekozen dienst of product.

Het goede nieuws.
Het goede nieuws is dat de dienst of het product weer snel beschikbaar is om jou te helpen.

Interesse wordt beloond.

Gezien het feit dat jij tot hier bent gekomen betekent dat jij interesse of hebt of misschien zelf wel een urgente behoefte hebt om snel te starten. En daarom wil ik jouw helpen, ik zou het namelijk vreselijk vinden als jouw situatie zo urgente is, dat jij direct geholpen wil worden, lees hier verder op meer over.

Mocht jij wel interesse hebben en is het minder urgent, zorg dan dat jij er als eerste bij bent als de inschrijving weer opengaat, hoe? Ik wil het voor jou zo gemakkelijk als mogelijk maken, jij hoeft zelf niets te onthouden, ik informeer jou.

Laat hieronder je voornaam en email-adres achter zodat ik jou als eerste op de hoogte stel als de inschrijving open is en weet dit is altijd vrijblijvend. Op deze manier heb jij voorrang, omdat ik eerst de geïnteresseerde mensen benader voordat ik een campagne ga beginnen om klanten te werven.

 

 

*weet dat als jij hier je emailadres opgeeft, alleen benadert wordt als de inschrijving voor de door jouw gekozen dienst of product weer open is, tenzij jij je voor mijn tweewekelijks ezine: “Happy Parents Tips” hebt opgegeven.
Mocht jij dat nog niet gedaan hebben, klik dan op mijn logo hierboven en vul aan de rechterzijde je voornaam en emailadres in en ontvang ook mijn gratis ebook.

Urgent, help mij nu.

Gezien het feit dat jij nu een behoefte en / of een urgent probleem hebt wat eigenlijk niet kan wachten en ik op dit moment geen passende dienst of product kan bieden, wil ik jou een aanbieding doen.

VIP Coaching

Om de tijd te overbruggen tot jij je wel kan inschrijven voor het door jouw gekozen product of dienst, bied ik jou één sessie VIP Coaching aan. Jij krijgt dan 50% korting op het normale tarief. Deze korting wordt verrekend als jij het door jou gewenste product of dienst aanschaft.
Kijk snel wat VIP Coaching voor jou kan doen, door naar de pagina VIP Coaching te gaan.