Dienst bemiddelen bij echtscheiding waarbij de kinderen centraal staan

Geef mij 1% van jouw tijd … En ik laat jou ontdekken hoe jij een Happy Parent wordt, hoe jij jouw kinderen betekenisvol opvoedt, zodat ook jij Happy Kids krijgt.

tijdens het

Happy Parents Happy Kids Jaarprogramma startend in Oktober.

Van: Conrad van Pruijssen Utrecht, Augustus 2014

Beste ouder,

Wil jij graag je kinderen de best mogelijke opvoeding geven?

Jij wilt het beste voor je kinderen als het gaat over opvoeden. Het lukt je alleen nog niet om de juiste opvoedstrategieën te vinden die passen binnen jouw kernwaarden.

Wil jij opvoeden zonder stress?

Jij doet zo je best om alles goed te laten lopen en elke keer trap je weer in de valkuil, je wilde niet stressen en je kinderen hiermee belasten en keer op keer gebeurt het toch.

Wil jij je kinderen een betere opvoeding geven dan dat jij zelf hebt gekregen?

Je hebt het zo vaak tegen jezelf gezegd, voor dat je kinderen kreeg. Ik ga het met mijn kinderen anders doen. En keer op keer hoor jij toch weer je vader en je moeder praten.

Kom jij ook alleen maar toe aan zorgen voor en is er voor betekenisvol opvoeden geen tijd meer?

Je hebt het zo druk met regelneef, chauffeur en politie agent spelen. Je wilde naast zorgen voor je kinderen ook betekenisvol opvoeden, je vraag je alleen af wanneer.

Voelt het opvoeden voor jou te vaak als een last?

Jij had een prachtig beeld van opvoeden en gezin zijn. De praktijk is weerbarstiger en je betrapt jezelf er regelmatig op dat je blij bent als je kinderen er even niet zijn.

Geloof jij er in dat een gelukkige ouder bijdraagt aan gelukkige kinderen?

Jij bent er van overtuigd dat je kinderen en hun gedrag een weerspiegeling zijn van jou. Jij weet dat als jij relaxt en gelukkig bent dat je kinderen het dan ook zijn.

Heb jij een aantal opvoedboeken gelezen maar lijkt er niets te werken voor jouw gezin?

Jij had je voorgenomen om de best mogelijke opvoeding aan je kinderen te geven. Jouw zoektocht heeft je alleen maar in verwarring gebracht. Je hebt mooie manieren gevonden maar het lijkt niet te werken voor jouw gezin.

Wil jij naast een gelukkige ouder ook een gelukkig partner zijn?

Jij had een geweldige partner voordat jullie aan kinderen begonnen, waar is deze gebleven. En hetzelfde geldt voor het plezier, geluk en intimiteit die jullie hadden. Hoe krijg je deze terug? Als jij één of meerdere situaties herkent lees dan verder. We gaan er samen voor zorgen dat jij bereikt wat jij wilt.

Ik weet dat jij echt het beste wilt voor jouw kinderen.

Elk kind wordt perfect geboren. Elke ouder wil het beste voor zijn kinderen. Elke ouder wil gelukkig zijn. En elke partner wil een gelukkige partner. En elke ouder wil dat zijn kind gelukkig is en een betere toekomst krijgt dan dat zij zelf hebben gehad.

Iets willen, het voornemen hebben is nog iets anders dan het daadwerkelijk realiseren en doen. Zeker in deze tijd, er moet zoveel, iedereen heeft het druk en er is zoveel afleiding. Je opvoeding wordt pas betekenisvol als jij als ouder gelukkig bent, weet wat jij je kinderen wilt meegeven en de juiste opvoedstrategieën kent en kan toepassen.

Ik weet hoe jij je voelt.

Sterker nog, ik weet precies hoe jij je voelt omdat het voor mij nog niet zolang geleden is dat ik in dezelfde situatie zat. Ik ben Conrad van Pruijssen, partner van Wendy. Ik ben 5 jaar geleden zelf ouder geworden, vader van mijn dochter Noa. Ik was altijd al dol op kinderen, kinderen van anderen wel te verstaan. Ik heb nooit zelf kinderen gewild. Totdat ik de juiste vrouw tegen kwam. Ik wilde de best mogelijke vader en partner zijn. Ik bereidde me goed voor. Ik sprak met veel andere ouders. Luisterde naar de tips en adviezen van veel bekende opvoedinstanties en was er helemaal klaar voor.

En het resultaat?

Noa werd geboren en de tips, adviezen en voorschriften voelde gewoon niet goed. Het past gewoon niet bij mij en het leek al helemaal niet te werken voor kinderen en zeker niet voor mijn dochter.

Na een paar weken besloot ik het roer om te gooien.

Ik ging samen met mijn partner zitten en we hadden goede gesprekken over hoe voor ons een betekenisvolle opvoeding eruit zou zien. Hoe wij onze dochter een nog betere opvoeding konden geven dan wij zelf hadden gehad. Waar goede opvoedstrategieën aan moesten voldoen. Wij wilde opvoeden op een manier die goed voelde, die geen tegenstrijdige signalen af gaf met hoe het zou moeten “volgens de kenners” en hoe ongelukkig onze dochter en wij waren als we keken naar het proces.

Onderzoek.

Ik ging op onderzoek uit en vond al snel waardevolle informatie die goed voelde en die ook tot goede resultaten leidde, waarbij ik zag dat mijn dochter ook gelukkig was. Het eerste ging over het taboe van dat een kind niet mag slapen bij jou, vanaf het moment dat we dat anders aanpakte, sliepen wij ook weer, hadden wij weer tijd voor elkaar en had ik tijd voor mijn verder zoektocht. Ik las alles wat los en vastzit, kwam mijn training snellezen toch nog een keer van pas. Ik sprak met heel veel mensen in zowel binnen als buitenland. Wat ben ik blij dat we tegenwoordig Skype hebben. Ik was actief op allerlei fora en stelde alle vragen die ik maar kon bedenken. Met alle informatie ging ik aan de slag. Klinkt het logisch, voelt het goed, is er ook bewijs voor te vinden. Sluit het aan bij recent onderzoek over hoe hersenen werken, kinderen leren etc. En heel belangrijk voelt het logisch, natuurlijk en vertrouwd.

Expert, ik?

Het belangrijkste het werkte, en het werkte niet alleen bij ons kind. Door dat ik zo actief was of fora waar veel andere ouders met soortgelijke vragen worstelde koppelde ik mijn resultaten terug. De andere ouders waren geïnteresseerd in wat ik deed en hoe ik dat deed. Sterker nog deze ouders schakelde mij in om hen te helpen. Ik heb honderden ouders geholpen. Voordat ik er zelf erg in had zat ik ze te helpen met allerlei soorten problemen zoals: opvoeding, opvoedstrategieën, relaties, je eigen achtergrond en invloed als ouder. Mensen begonnen mij ineens expert te noemen, terwijl het voor mij nog voelde als: dat weet iedereen toch. Alles veranderde ongeveer 3 jaar geleden toen ouders zelfstandig allerlei mensen vroegen of ze niet een training wilde volgen. Deze ouders kwamen naar mij toe en vertelden me dat zij 20 ouders hebben die van mij graag een training willen. En zij hadden de training ook meteen een naam gegeven: “Gezin zijn is geweldig”. Ik denk dat jij je wel kan voorstellen dat ik in het begin erg verrast was. Ik heb “Ja” gezegd en voordat ik het wist was ik drukker met dit werk dan met mijn oude werk.

Happy Parents Happy Kids.

De honderden misschien wel duizenden gesprekken die ik met ouders had, hebben mij meer en meer inzicht gegeven in:

 • Waar worstelen ouders nu mee in de opvoeding.
 • Wat zouden ze graag willen voor hun kinderen.
 • Wat is er nodig om dit te realiseren,
 • Wat niet en wat wil werkte qua tips, adviezen en strategieën

Dit heeft er toe geleid dat ik door had dat 3 gebieden belangrijk waren bij succesvol opvoeden en een gelukkig ouder worden en zijn. De 3 gebieden zijn:

 1. Relaties: met jezelf, je partner en je kinderen.
 2. Strategieën: voor jezelf, voor je relatie en voor het opvoeden.
 3. Betekenis geven: weet waar jij en je partner heen willen en dit aan je kinderen meegeven.

Nu ik weet wat ervoor nodig is om van elke ouder een Happy Parent te maken wil ik dit ook graag met jou delen. Ik ben zelf alweer een hele tijd een Happy Parent. En ja, ik heb net zoals iedereen tegenslag en uitdagingen. Het grootste voordeel is dat ik hier nu heel goed mee om kan gaan. Ik ben in staat om deze binnen enkele seconden weer om te buigen naar het positieve.

Ik gun jou ook een leven als Happy Parent met een geweldige relatie en een stressloze en betekenisvolle opvoeding zodat ook jij Happy Kids hebt.

Vandaar dat ik al mijn inzichten, kennis en ervaring heb gebundeld in een jaarprogramma, het jaar programma Happy Parents Happy Kids.

Toverstafje.

Geloof me ik zou niets liever doen dan met mijn toverstafje zwaaien en toveren dat jij meteen een Happy Parent bent. Ik hoop dat jij ook begrijpt dat dit te mooi is om waar te zijn en dan is het meestal ook zo.

Wonder verrichten.

Het grootste voordeel is dat ik niet alleen in theorie weet hoe ik jou het beste kan helpen, dat ik niet alleen in de praktijk heb mogen ervaren – door alle ouders te trainen en te coachen – wat werkt. Het grootste voordeel is dat ik met mijn achtergrond heel goed ben in het implementeren van zaken. Ik leer jou dus geen kunstje, ik leer jou wat ervoor nodig is, hoe jij dit zelf succesvol in praktijk kan brengen en als er weer wat uitdagingen op je pad komen hoe jij deze dan snel kan overwinnen.

Een programma van één jaar is dus ideaal om te onderzoeken waar jij staat, waar jij heen wil, hoe je daar kan komen en om daarna aan de slag te gaan om daar te komen. Waarbij je alle seizoenen dus waarschijnlijk ook alles voorbij ziet komen wat er in een jaar kan gebeuren. Het voordeel is dat je niet aan het einde pas een Happy Parent bent, na elke training ga jij alweer een stuk gelukkiger naar huis.

Stel je eens voor hoe het zou zijn als:

 • jij zelf in balans bent
 • Jij zelf niet meer je emoties bent maar jij een emotie hebt
 • Jij tevreden bent met wie jij nu bent
 • Jij een partner hebt die van jou houdt
 • Jij een partner bent die van de ander kan houden
 • Jij geen of bijna geen opvoedstress meer ervaart
 • Jij vol met energie, ideeën en plezier je kinderen opvoed
 • Jij ziet dat jouw kinderen ook plezier in het leven hebben
 • Jij ziet dat jouw kinderen luisteren omdat ze het willen niet omdat het moet
 • Jij weet hoe jij je opvoeding niet alleen succesvol kan maken maar ook nog betekenis kan geven.

Als jij actief deelneemt aan het jaarprogramma “Happy Parents Happy Kids” dan kan jij dit bereiken.

We maken een reis van 12 maanden. In die tijd laat ik jou ontdekken wat er allemaal nodig is om een Happy Parent te worden. Deel ik al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan op het gebieden van relaties, opvoeden en betekenisgeven. Laat ik jou ervaren hoe zaken voelen en werken als jij ze op jezelf toepast. Zodat jij weet hoe het werkt, zodat jij jezelf hebt overtuigd dat het werkt voordat jij het gaat toepassen in je relatie, je opvoeding en bij je kinderen. We gaan werken aan de drie eerder genoemde gebieden te weten:

 • Relatie
 • (opvoed)strategieën
 • en betekenisgeven

Ik heb in totaal 11 onderdelen die belangrijk zijn om op al deze drie gebieden succesvol te zijn. Het mooie is dat jij zelf invulling geeft aan deze onderdelen. Ik weet dat deze 11 onderdelen allemaal nodig zijn, allemaal aandacht nodig hebben en allemaal ingevuld moeten zijn om een Happy Parent te worden. Ik hoef het niet te zeggen misschien, maar hoe meer onderdelen door jou, jullie zijn onderzocht, besproken en zijn ingevuld, hoe de groter de kans op succes en op oudergeluk. Het resultaat kan ik vrij eenvoudig samenvatten. Jij bent een Happy Parent. Laat ik iets meer toelichten wat het programma je brengt.

 1. Jij bent gelukkig als ouder
 2. Jij hebt opvoedstrategieën die ervoor zorgen je kinderen gelukkig zijn.
 3. Jij geeft alleen of samen met je partner betekenis aan de opvoeding.

De ervaring leert dat de bijvangst, wat je er allemaal nog gratis bij krijgt, nog wel veel mooier is. Ik som hier even wat zaken op die ik van ouders terug heb gekregen, iets waarvan ik vaak wel hoopte dat het zo was maar wat ik nog niet zeker wist. Resultaten “bijvangst”:

 • ik heb mezelf veel beter leren kennen
 • ik heb inzicht gekregen in mijn eigen opvoeding en jeugd
 • ik weet nu waarom bepaalde zaken in mijn leven niet lekker liepen
 • ik heb nu het inzicht dat mijn ouders het beste hebben gedaan wat zij konden
 • ik heb mijn ouders vergeven en geaccepteerd
 • ik heb nu de rust, het vertrouwen en mijn eigen liefde weer terug
 • ik heb een veel betere relatie met mijn partner
 • ik kan nu de kracht en kwaliteiten zien van mijn partner en die gebruiken
 • ik heb nu gesprekken over leuke en belangrijke zaken met mijn partner
 • ik heb de partner weer terug waar ik verliefd op geworden was
 • ik heb weer een fijn liefdesleven (lees intimiteit en seks)
 • ik weet nu waarom het in de opvoeding elke keer niet lukte
 • ik heb nu inzicht in wat ik wil doorgeven aan mijn kinderen en wat ik wil laten in het verleden
 • ik heb nu opvoedstrategieën die mijn kinderen niet laten gehoorzamen maar laten luisteren
 • ik heb nu een fijn gezinsleven waarbij mijn kinderen gelukkig zijn
 • ik kan naast het opvoeden ook betekenis geven aan de opvoeding
 • ik heb nu kinderen die samen met mij de opvoeding vormgeven
 • ik kan nu heel goed communiceren niet alleen met mijn kinderen maar ook met mijn partner en op mijn werk
 • ik vind het geweldig om te zien hoe mijn kinderen nu samenspelen
 • ik vind het mooi dat mijn kinderen nu ruzie maken en het conflict daarna zelf oplossen en verder gaan spelen alsof er niets aan de hand is
 • ik ben succesvoller op mijn werk omdat ik veel beter weet wat ik wil
 • ik weet nu dat spelen met mijn kinderen zo waardevol is
 • er veel meer rust, ritme en regelmaat in het gezin zit
 • dat we veel meer spontane dingen ondernemen
 • dat ik mezelf veel meer als mentor zie dan als politieagent
 • dat mijn kinderen veel zelfstandiger zijn en veel dingen zelf doen
 • dat ik me af en toe verbaas hoe verantwoordelijk ze zijn
 • dat ik zie dat mijn kinderen geen meelopers zijn maar zelf beslissen of iets goed is en of ze dat willen
 • dat we veel meer tijd over hebben om leuke dingen te doen omdat we veel dingen goed hebben georganiseerd
 • ik geen ochtend en avondstress meer ervaar omdat het mooie rituelen geworden zijn
 • ik mezelf veel minder zorgen maken en mijn kinderen echt vertrouw
 • als ik een keer nee zeg dat ze dit begrijpen en accepteren
 • ik mezelf niet zo snel meer laten beïnvloeden door opvoedinstanties of andere ouders
 • ik mezelf goed voel bij mijn huidige manier van opvoeden
 • ik zie dat deze betekenisvolle manier van opvoeden bijdraagt aan de lange termijn doelen die ik en volgens mij alle ouders hebben, het opvoeden van zelfstandige en verantwoordelijke kinderen die empatisch samen met anderen leven en werken.

Ik zou nog even door kunnen gaan met de hartverwarmende zaken die ouders teruggeven als ze eenmaal een Happy Parent zijn en betekenisvol opvoeden.

Het mooiste heb ik voor het laatst bewaard:

Conrad, jij hebt mij laten zien dat er geen mooier en beter persoonlijk ontwikkelingstraject is dan het opvoeden van je kinderen. Zodra dat ik aandacht aan mezelf ging besteden ging de opvoeding vanzelf.

Wat krijg je allemaal als je deelneemt aan het jaarprogramma Happy Parents Happy Kids?

Voordat ik je vertel waar het Happy Parent programma allemaal uit bestaat, wil ik eerst iets anders met je delen.

Dit programma is niet voor iedereen, echt niet.

Dit programma gaat over het betekenisvol opvoeden van je kinderen tot zelfstandige en verantwoordelijke volwassen die empatisch met ander samen leven en werken. Kom niet: Als jij niet gemotiveerd bent. Als jij niet zelf de verantwoordelijkheid voor je eigen leven wilt nemen. Als jij niet wilt doen wat er nodig is, ongeacht of het pijn of fijn is. Als jij alleen maar gaat klagen en niet gaat werken aan de oplossing. Als jij andere mensen gaat coachen en zelf geen stappen wilt maken. Blijf dan thuis, ik kan niets voor je betekenen.

Voor wie is dit programma dan wel.

Jij bent van harte welkom om met mij en met de andere ouders op reis te gaan en het jaarprogramma Happy Parents Happy Kids te volgen als:

 • jij gemotiveerd bent om te werken aan jezelf
 • jij de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces
 • jij een betere ouder en partner wilt worden dan je nu al bent
 • jij echt het beste wilt voor je kinderen
 • jij naast het opvoeden ook betekenis wilt geven aan het leven van jezelf, je partner en je kinderen
 • jij een Happy Parent wil zijn

Dan ga ik je helpen, ongeacht waar je nu staat. Het enige wat ik van jouw vraag is commitment.

Weet jij wat het verschil is tussen normale ouders en Happy Parents? Toewijding!

Het programma werkt als volgt:

 • het programma start in oktober
 • de duur van het programma is 11 maanden
 • elke maand hebben we een vast thema om aan te werken
 • elke maand heb jij een hele dag training, minimaal 8 uur
 • de kennisoverdracht vindt plaats voor de hele groep
 • de ervaringsgerichte oefeningen doe je alleen, in tweetallen of kleine groepen
 • jij hebt voldoende mogelijkheden om specifiek op jouw situatie in te gaan
 • er zijn speciale interventies op verschillende niveaus om te zorgen dat iedereen vooruit gaat
 • er is een speciaal achterblijvers programma om te zorgen dat iedereen aankomt op zijn plaats van bestemming
 • het programma vind op wisselende locaties centraal in Nederland plaats, afhankelijk van het thema (dit hoor je maximaal 14 dagen van tevoren)
 • jij weet waarschijnlijk wat het beste is voor jouw innerlijke mens en bent dan ook vrij om je eigen eten en drinken te verzorgen
 • tussen elke training krijg jij een live webinar over wat je hebt gedaan en wat we de volgende keer gaan doen
 • jij krijgt toegang tot een speciaal forum waar alleen mensen uit jouw programma in zitten om ervaring met elkaar uit te wisselen
 • er is plaats voor maximaal 50 ouders in het jaarprogramma

Ik weet zeker dat jij hiermee in staat bent om weer een Happy Parent te worden en te blijven.

Ik wil niets anders dan dat jij succesvol bent, dat jij een Happy Parent wordt, zodat jouw partner en kinderen krijgen wat ze verdienen, en net zo mooi leven als jij. Om er zeker van te zijn dat dit gaat lukken wil ik je nog 3 extra zaken aanbieden, is het een bonus? Nee, zie het maar als kadootjes van mij voor jou, omdat jij het LEF hebt om wel deel te nemen. Het LEF hebt om voor jezelf te kiezen en weet dat leven het meervoud is van LEF.

Kado # 1: 1 jaar lang een gratis abonnement op opvoed.tv te waarde van 197 euro.

Natuurlijk gaan we heel veel opvoedstrategieën behandelen gedurende het programma en toch kan het waardevol zijn om ook te luisteren naar de zaken waar andere ouders (al wel) tegen aanlopen en wat hiervoor een mogelijke oplossing is die past binnen het gedachtegoed van Happy Parents Happy Kids, 20 keer per jaar is er een live uitzending waar jij kan meekijken en luisteren. En de mogelijkheid hebt om vooraf je eigen opvoeduitdaging in te sturen.

Kado # 2: 2 x 30 minuten persoonlijke coaching via Skype te waarde van 297 euro.

Ondanks dat mijn aanpak heel erg simpel is, is het soms nog niet zo gemakkelijk in de uitvoering. Daarom wil ik jou in de gelegenheid stellen om 2 x met mij persoonlijk 1 op 1 coaching te doen. Ik weet nu eenmaal dat het programma een grote impact kan hebben op jou als persoon en ouder. En dat het kan voorkomen dat jij het even niet meer ziet zitten of gewoon wat persoonlijke aandacht nodig hebt of dat je met iets zit wat je (nog) niet in de groep wilt bespreken en wat belangrijk is om jou verder te brengen en een Happy Parent te maken.

Kado # 3: “Levenslang” toegang tot al het materiaal van mijn online “Jaarprogramma Happy Parents Happy Kids” te waarde van 697 euro.

Je zal merken dat een jaar echt zo voorbij is. Het zal een intensief jaar zijn waarbij jij in je eigen leertraject zit, op je eigen niveau. En weet dat is het juiste niveau. Soms sluit een oefening niet of nog niet voldoende aan in de fase waar je dan in zit. Achteraf weet je vaak niet meer wat we allemaal gedaan hebben. Weet dan dat ik je ga helpen. Naast het jaarprogramma waarbij jij met een groep face 2 face op reis gaat heb ik ook een online variant van het jaarprogramma. Alle opnames die hiervan gemaakt zijn, alle oefeningen die gebruikt zijn staan in mijn online leeromgeving. En omdat ik niet alleen wil dat jij vandaag, morgen en overmorgen een Happy Parent bent. Bied ik jou “levenslange” toegang aan tot dit materiaal na afloop van jouw jaarprogramma. Op deze manier kan jij op een later tijdstip nog eens terugkijken of oefeningen nog een keer doen.

Ben jij er klaar voor om ook een Happy Parent te worden en je kinderen de best mogelijke betekenisvolle opvoeding te geven.

Klik dan nu op de onderstaande knop.

Ja, ik wil het beste voor mezelf, mijn partner en mijn kinderen. Ga naar betalen

Besef dat dit een investering voor het leven is. De kosten voor het complete programma bedragen 1497 euro per persoon. Wil jij in termijnen betalen, dan kan dat. Je betaalt dan 3 x 547 euro.

Krijg ik dan geen korting.

Ik ga echt geen korting geven op zaken die zo belangrijk zijn als jij en je kinderen. Ik kan wel iets anders doen. Voor het betekenisvol opvoeden van je kinderen zijn zowel het mannelijke als het vrouwelijke rolmodel even belangrijk om deze reden hoop ik dat beide ouders / partners komen naar het jaarprogramma.

Klik op deze knop als jij samen met je partner komt.

Ja, wij willen het beste voor elkaar en onze kinderen.Ga naar betalen

Waarbij jouw partner niet ook 1497 euro betaalt maar slechts voor 500 euro ook mee mag. Jullie komen dus samen voor 1997 euro. En geloof me samen wordt het nog veel mooier dan alleen. P.S. Als jij een alleenstaande ouder bent, dan geldt dit aanbod ook voor jou. Kies een tweede persoon, uit jouw omgeving die ook bijdraagt aan de opvoeding van jouw kind.

Kado # 4: Bij het kopen van 1 kaartje voor het Happy Parent Relatie Weekend, elk jaar in Juni, het tweede kaartje gratis voor jouw partner.

Happy Parent Relatie weekend.

En omdat ik het niet vaak genoeg kan zeggen, opvoeden doe je samen. Mocht jouw partner om wat voor reden dan ook niet mee willen of kunnen komen naar het jaarprogramma. Dan bied ik haar of hem de mogelijkheid om in ieder geval te ontdekken hoe jullie relatie nog mooier te maken is dan dat deze nu al is of om de liefdesrelatie terug te krijgen die jullie hadden voordat er kinderen waren, welke partner kan dat nu weigeren?

Voor de weegschalen onder ons.

Oja, bijna vergeten te zeggen mocht jij om één of andere reden nog twijfelen of dit programma wel iets is voor jou. Ga dan het avontuur aan, neem eerst de volgende stap door op de knop te drukken. Weet dat jij daarna nog 14 dagen de tijd hebt om te voelen of het een juiste keuze was. Er is namelijk maar plaats voor 50 ouders.

Gratis Twijfelsessie.

Mocht jij in deze 14 dagen nog ergens twijfels of vragen over hebben stuur mij dan een mail met jouw gegevens hoe en wanneer ik jou kan bereiken. Jij krijgt dan van mij een gratis “Twijfel” sessie. Is jouw twijfel niet weggenomen dan krijg jij als nog jouw investering terug EN krijg jij gratis mijn recent verschenen boek: “In 11 stappen een Happy Parent”.

Niet goed geld terug garantie van Happy Parents Happy Kids

Niet goed geld terug garantie.

Omdat ik zoveel vertrouwen heb in jou en weet dat jij gaat doen wat er voor nodig is. Maar misschien er nog niet helemaal zeker van bent of dit programma bij je past en of jij er (al) klaar voor bent. Bied ik jou de gelegenheid om zonder risico te ervaren wat dit programma allemaal voor jou kan betekenen. Mocht jij na de eerste maand niet tevreden zijn dan stort ik het bedrag zo spoedig mogelijk weer terug op jouw rekening.
Ik durf je deze garantie te geven omdat ik ervan overtuigd ben dat het Happy Parents Happy Kids jaarprogramma jou veel zal brengen.

Ga jij samen met mij de uitdaging aan?

Ik hoop het, want ik gun jou net zoveel plezier in het opvoeden als ik dagelijks ervaar. Zodat jij ook een Happy Parent wordt die stressloos en betekenisvol opvoedt samen met jouw geliefde.

Handtekening - Ezine HPHK - Conrad

Conrad van Pruijssen
Happy Parent

P.S. 1. Als jij ja zegt tegen dit programma dan zeg jij JA tegen jezelf.
P.S. 2. Er zijn heel veel andere opvoedmethoden, weet dat ik jou niet een truckje leer, weet dat ik jou het gereedschap geef en leer het te gebruiken zodat jij niet één situatie kunt oplossen maar “lastige” situaties kunt voorkomen.
Een oud en wijs gezegde luidt niet voor niets: voorkomen is beter dan genezen.